Book oss

SKRATTVATTEN er en acapella showgruppe som sørger for god underholdning til enhver anledning! Med humor, varme, femstemte klanger, sving og schwung og selvfølgelig oppsiktsvekkende kostymer, loser de deg gjennom vakre ballader og artige showlåter. SKRATTVATTEN har tidligere opptrådt ved Den Norske Opera, i Roma, Mannfjorden, Drøbak, Ås, Askim, Vestby, Oslo, Asker.

Gruppa synger egne konserter og opptrer på festivaler, men er også perfekt underholdning ved jubileer, firmafester, bursdager og andre eventer. Ta gjerne kontakt på post@skrattvatten.no!

Hva vi tilbyr

Sånt skjer!

En musikalsk hyllest til det uperfekte! Gjennom denne konserten blir du loset gjennom en rekke kjente låter, med både gamle og nyskrevne tekster. Vi lover deg en kveld du sent vil glemme, fylt av latter og kanskje en tåre eller to.


Kledelig jul & hot nyttår!

Dette vil du ikke gå glipp av! Med femstemte klanger, varme, humor, sving og schwung og selvfølgelig vakre klær - gleder gruppa seg til å feire romjul med deg!


Berter & Brylkrem

Vi framfører vårt egenproduserte show inspirert av 50-tallets TV-programmer. Her er det humor og femstemte harmonier; du møter TV-vert Brynjulf som tar oss gjennom «innspillingen» av kveldens TV-show «Berter og Brylkrem». Du vil få kjente og kjære sanger som Så skimrande var aldrig havet, Voi voi, Så lenge skutan kan gå, Close to you og Danse mi vise – alt innpakket i nye arrangementer skrevet av SKRATTVATTEN selv. Dette er så mye mer enn en vanlig konsert – det er humor, show, teater, kostymer, revytekster, vakre klanger, raske tempoer og mye glede! Utover gnistrende vokalprestasjoner og sydende sjarm er gruppa kjent for sin pikante humor, finurlige limricker og underholdende mellomsnakk. Finn fram brylkremen og 50-talls kjolen og kom, dette blir en kveld du ikke glemmer!

Se video


Eventer og arrangementer (bedriftspakker)

Vi er til salgs! Vi har et rikt utvalg av låter innabords, med egne tekster, og vi går ikke av veien for å skrive nye tekster til nye sammenhenger. Kontakt oss på post@skrattvatten.no for nærmere detaljer!